Kinder, Stars und andere Fakten

Uusi salaustekniikka voi olla seuraava DeFi-yksisarvinen räjähtää, sanoo Bitcoin-analyytikko Nicholas Merten

DataDash-perustaja ja Bitcoin Code analyytikko Nicholas Merten sanoo, että uusi salaustekniikan omaisuus on valmis tulemaan seuraavaksi hajautetun rahoituksen (DeFi) yksisarveksi puhkeamaan.

Merten kertoo vetoavansa paljon Ampleforthissa (AMPL), koska hän uskoo kolikon olevan suhteellisen aliarvostettu. Salausstrategiastrategia korostaa, että AMPL on jo käynyt läpi lähes 80 prosentin korjauksen markkina-arvon suhteen.

Merten sanoo, että vetäytyminen on asettanut AMPL: n mahdollisuuteen käynnistää härän sykli uudelleen, kun DeFi-omaisuus vilkkuu nousevia signaaleja

Mertenin kaavion mukaan kolikon markkinakorkki voi räjähtää yli 430% tulevina kuukausina.

Ampleforth laskuttaa itseään „mukautuvaksi perusrahaksi“. Mukaan Merten määrä AMPL liikkeessä sopeutuu kysynnän mukaan.

”Monipuolinen tasapaino voi nousta tai laskea, ja siinä käytetään hyvin samanlaista mekanismia, joista jotkut saattavat olla tuttuja DAI: n suhteen. Tässä tapauksessa hinnan noustessa ne lisäävät verkon kokonaistarjontaa ja sen myötä No, kun näet hintojen laskun, tässä tapauksessa myös yleinen tarjonta vähenee.

Sen on tarkoitus tarjota [paine] rajoittaa tarjontaa markkinoilla ja päinvastoin

Kun hinta nousee, sinulla on enemmän kolikoita markkinoilla. Ihmiset ovat oikeasti, kun he pitävät sitä, ei vain hinta nousee, ehkä kiinnityksen yläpuolelle, mutta sen mukana, he saavat ylimääräisiä kolikoita. Tässä tapauksessa on paine myydä. ”

Kolikon verkkosivuston mukaan Ampleforth voi toimia vakuutena DeFi-sovelluksissa ainutlaatuisen markkinadynamiikkansa vuoksi. Kolikon tarjonnan joustavuus varmistaa, että kaiken, joka on AMPL: ssä, kuten velan ja sopimusten arvo pysyy vakaana kysynnän noususta ja laskusta huolimatta.

Comments are closed.