Kinder, Stars und andere Fakten

Ransomware-angreb: $ 1 M udbetaling i BTC spores til Binance

Sikkerhedsaktører har sporet en betaling på en million dollars for ransomware-angreb til en tegnebog baseret på Binance-udveksling.

Eksperter har begået fejl i rollen som Bitcoin som en af ​​de mest anvendte metoder til betalinger for ransomware-angreb. På baggrund af dette har en nylig rapport fra ukendte kilder hævdet, at Bitcoin blev brugt til at betale for et Ryuk ransomware-angreb, der begyndte i 2018.

Interpol har endvidere hævdet, at hackere nu bruger Bitcoin som en go-to-metode til betaling for angreb på grund af det privatliv, der er forbundet med brugen af ​​det digitale aktiv. Efter statistikken rapporterede sikkerhedseksperter, at der var blevet betalt omkring 61 millioner dollars til hackere via Bitcoin siden starten af ​​de digitale aktiver.

Forskere siger, at Binance har været hjemstedet for Ryuk-hackere

I sin primære forstand er ransomware-angreb krypteringsangreb, der udføres af hackere, når de har fået bagdørsæsler til et system. Hackerne beder på sin side om betalinger for at hjælpe ofrene med at dekryptere og få adgang til deres filer.

Med den lidelse, der er forårsaget af coronavirus-pandemien, har ransomware- angreb været stigende siden begyndelsen af ​​året. Den fulde rapport, som nogle forskere har forelagt, peger på Binance som den største platform, som disse kriminelle bruger til at udføre deres onde gerninger.

Binance lover at øge sikkerheden for at fiske ud tegnebøger involveret i ransomware-angreb

Efter rapporter har hackere, der bruger dette Ryuk ransomware- angreb, været i stand til at sende deres midler til Binance og har indbetalt det samme beløb. Siden starten af ​​Ryuk aktiviteter i 2018 har de sendt i alt 2.795 Bitcoin til deres tegnebøger på Binance.

Efter at Binance fik blæst over rapporter fra forskere, har de hævdet, at de gør alt, hvad de kan for at fiske efter disse kriminelle . Binance bemærkede endvidere, at det arbejder utrætteligt for at øge sikkerheden og KYC på platformen.

Comments are closed.